WhatsApp 

Geef klanten de mogelijkheid om contact op te nemen via het meest gebruikte communicatiekanaal.

 

Wereldwijd worden er per dag 30 biljoen WhatsApp berichten verzonden. Inderdaad — WhatsApp is onmisbaar als mesenger kanaal. Hoe communiceer je zo snel en effectief mogelijk met klanten? Het antwoord is duidelijk — met WhatsApp. En dat is precies de reden waarom we WhatsApp geïntegreerd hebben met iQueue.  

Met de WhatsApp plugin zijn klanten in staat om alle soorten content, zoals audio, afbeeldingen, video's of locatie te verzenden. Stel je voor dat je, als klant, problemen hebt met de instellingen van je smartphone. Via WhatsApp kun je gemakkelijk een screenshot sturen van de huidige instellingen, zodat een medewerker van je provider gelijk ziet waar het probleem zit. Eveneens zijn soortgelijke functionaliteiten extreem handig in andere situaties. Bijvoorbeeld wanneer je problemen met pech langs de weg staat en je hebt de ANWB nodig of wil een taxi bestellen. Via WhatsApp verzend je meteen je locatie — een Google Maps kaart vertelt de medewerker meteen waar je bent. 

Uiteraard kunnen ook bij deze plugin medewerkers alle gesprekshistorie teruglezen, zodat ze verder kunnen gaan waar hun collega is gebleven. 

 

Afdrukken

Contact

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website naar behoren werkt en te optimaliseren.
Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.