• Combining all communication channels
    Combining all communication channels

SWYX

Wij — Intratel, zijn Swyx distributeur en het gecertificeerde opleidingscentrum voor Swyx in Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in VoIP & netwerken, en — niet minder belangrijk — wij dragen zorg voor partners en klanten in heel Europa.

Onze nieuwe slimme oplossing iQueue is exclusief beschikbaar met de meest geavanceerde en veelzijdige Unified Communication Systems — Swyx, Skype4Business en OZMO.

 

iQueue is een add-on voor Swyx-gebruikers. Elke Swyx gebruiker kan gebruikmaken van de gehele iQueue tool.

Echter, iQueue is ook beschikbaar als standalone — Gebruikers die geen gebruikmaken van Swyx kunnen nog steeds alle functionaliteiten benutten, behalve telefonie.

 

 

UNIFIED COMMUNICATIONS

Unified Communications (UC) verwijst naar de integratie van real-time, enterprise, communicatiediensten — Het integreert communicatie om bedrijfsprocessen te optimaliseren en verhoogt de productiviteit van de gebruiker. UC is de consolidatie van alle communicatie en netwerkbronnen — zoals telefonie, server-based applicaties, voicemail, e-mail, IM (instant messaging) en video

 

CLOUD COMMUNICATIONS

Cloud Communicaties zijn internet-based voice data communicaties, waar telecommunicatietoepassingen, switching en opslag worden gehost door een derde partij buiten de organisatie, en ze zijn toegankelijk via het openbare Internet. Swyx-oplossingen richten zich specifiek op MKB-klanten, variërend van tien gebruikers tot meer dan duizend. Swyx’s uitgebreide ervaring binnen de industrie biedt niet enkel diep inzicht in de behoeften van de klant — maar ook in uitdagingen, verwachtingen en de algemene marktrevolutie.

 

MOBILE COMMUNICATIONS

Mobiel blijven representeert extra flexibiliteit voor communicatie. In het dagelijks bedrijfsleven zijn er veel situaties waarin het nodig is om je bureau te verlaten — om samen te werken met collega’s, snel naar het magazijn te lopen, of om een conferentie vergadering bij te wonen. In elke situatie biedt Swyx de vrijheid van het beschikbaar zijn voor mensen die u proberen te bereiken, evenals de flexibiliteit om zelf te bellen. Altijd en overal bereikbaar.

 

 

Voordelen

  • Combineert alle communicatiekanalen 
  • Bedrijfscommunicatie als een cloud-based service
  • Transformeert je mobiele telefoon
Afdrukken

Contact

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website naar behoren werkt en te optimaliseren.
Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.